Buffelgaard

Wijk en Aalburg
Buffelgaard

Wij zijn Richard en Monique Verschure en wij zijn trotse eigenaren van ´Buffelgaard Verschure´. Samen met onze kinderen Ronnie en Michelle wonen wij op de boerderij in Wijk en Aalburg. In maart 2019 zijn wij overgestapt naar Italiaanse waterbuffels, omdat wij geen fosfaatrechten kregen om ons melkveebedrijf voort te zetten. Desondanks vinden wij het leuk om onze carrière voort te zetten met buffels, want ze zijn heel vriendelijk en ze houden van knuffelen. Onze buffels worden in melkrobots gemolken en als beloning krijgen de buffels brokken. Waterbuffels produceren weliswaar minder dan melkkoeien, gemiddeld 8 liter. Tot nog toe lukt het hen heel goed en zijn ze enorm tevreden hoe de opstart gaat. Er hebben nu 30 buffels gekalfd en Richard en Monique verwachten aan het eind van dit jaar dat er iets meer dan 50 buffels gekalfd hebben. Sinds kort heeft dit gezin ook een boerderijwinkeltje aan huis, waarbij ze o.a. -yoghurt, -karnemelk, -vla, -feta, mozzarella en buffelmelk verkopen!

Bezorgen & ophalen

Bij uitjouwstreek.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder tussen 8:30 en 17:00.

Neem contact op

Contactgegevens

uitjouwstreek.nl
085 27 33 075
info@uitjouwstreek.nl