Korenmolen De Hoop

Veen
Korenmolen De Hoop

De Veense korenmolen is nog springlevend. De molen is vrijwel dagelijks in beweging, en onderin de molen is een gezellige molenwinkel ingericht waar de in eigen beheer gemaakte ambachtelijke molenproducten zoals meel, bloem, brood- en bakmixen gretig aftrek vinden. Bij de molenaar kunt u ook terecht voor advies over de producten en over het bakken. ‘Assie draait, issie open’ is de slogan van de molenaar! Neem ook gerust een kijkje in de molen, en beleef hoe de molen(aar) aan het werk is. Het biologische meel assortiment wordt onder Skal-licentie gemalen en verwerkt op de vlakbij (in Wijk en Aalburg) staande korenmolen 'De Twee Gebroeders'. Het maalbedrijf van Beukes en Mop bestaat dus uit de beide korenmolens, om zodoende beide monumenten in goede staat te houden en om de productie van gangbare en biologische meelproducten strikt van elkaar gescheiden te houden. Beide korenmolens zijn eigendom van de Molenstichting 'Het Land van Heusden en Altena', en dienen ook als instructiemolens voor nieuwe (vrijwillige) molenaars. Door het bemalen van de molens willen wij de molens in goede staat houden, het molenaarsambacht doorgeven, het landschap verlevendigen, en een bijdrage leveren aan de Molenstichting. Met een aankoop van onze producten ondersteunt u deze doelstellingen.

Bezorgen & ophalen

Bij uitjouwstreek.nl hebben we de transport centraal geregeld. Wij hanteren tijdens de bezorging de RIVM-maatregelen. Zo min mogelijk contact, maar optimale service.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons. Ons klantenservice team helpt je graag verder tussen 8:30 en 17:00.

Neem contact op

Contactgegevens

uitjouwstreek.nl
085 27 33 075
info@uitjouwstreek.nl