Geniet van dichtbij.

De mooiste producten komen uit eigen streek. Uit Jouw Streek is een verbinder tussen de leveranciers en transport. Wij brengen partijen bij elkaar om een korte keten in een streek mogelijk te maken en zorgen dat je aan alle kanten technisch wordt ontzorgd.

Hoe werkt een Uit Jouw Streek winkel?

De bestelling komt direct binnen bij de lokale bakker, boer, pluktuin of landwinkel. De logistieke partij krijgt een overzicht van wat er opgehaald moet worden en de boodschappen worden thuisbezorgd of klaargezet bij een afhaalpunt in de buurt. Lokaal kopen wordt zo nóg aantrekkelijker: snel, handig, én lekker.

Voor 23:59

Mix & Match lokaal aanbod

Geniet van al het moois uit de streek van verschillende ondernemers op één webshop. Combineer gemakkelijk producten van ondernemers en reken eenmalig af. Wij splitsen de betaling. Ook leuk: mix & match producten en stel je eigen streekpakketten samen.

Vanaf 15:00

Alles in 1 overzichtelijk dashboard

Iedere ondernemer heeft een persoonlijke inlog. Zij beheren zelf hun productaanbod en voorraad. Ook zijn er persoonlijke picklijsten en betalingsoverzichten. Het dashboard is mogelijk met management inlog voor aansturing en totaaloverzicht.

Vanaf 18:30

Geoptimaliseerde route

Bestellingen worden gekoppeld aan routes. Deze routes zijn zelf in te stellen op basis van postcodes en toe te wijzen aan een chauffeur. Iedere chauffeur heeft een eigen inlog met chauffeurstablet en routelijsten. Mogelijk met management inlog voor aansturing en totaaloverzichten.

Onze producten

Uitgelichte streekproducten

Onze deelnemers

Uitgelichte deelnemers

Korte keten

Door gezamelijk te investeren in een lokale voedselketen brengen we boer en burger dichter bij elkaar.

Ons productaanbod

Transparant

De leverancier blijft de baas over zijn eigen product. Afspraken zijn transparant en zelf in te stellen. De uitbetaling gaat volledig automatisch.

Ons productaanbod

Voor iedereen

Gemeente, ondernemersverenig, bakker, boer, restaurant, groothandel, pluktuin of landwinkel. Voor iedereen is een plek op Uit Jouw Streek.

Leer ons kennen

"Dit initiatief past bij onze ambitie om onze economie zoveel mogelijk circulair te maken. Duurzaamheid en de korte route van producent naar consument horen hierbij. De coronaperiode heeft laten zien dat het essentieel is om een aantal vitale voorzieningen in je eigen regio te hebben. Dat was een extra aanleiding om dit project te ondersteunen."

- Roland van Vugt, Gemeente Altena

Contactgegevens

uitjouwstreek.nl
085 27 33 075
Bereikbaar tussen 8:30 - 17:00 uur

info@uitjouwstreek.nl Algemene Voorwaarden